Mean Girls се завръща 20 години по-късно, съобщи АФП. Тийнейджърската комедия

...
Mean Girls се завръща 20 години по-късно, съобщи АФП. Тийнейджърската комедия
Коментари Харесай

Mean Girls се завръща на екрана след 20 години

" Mean Girls "  се завръща 20 години по-късно, заяви Агенция Франс Прес. Тийнейджърската комедия от 2004 година с присъединяване на Линдзи Лоън става основа за мюзикъл, който се играе на Бродуей сред 2018 година и 2020 година, а в този момент историята е приспособена от сценаристката Тона Фей.

Филмът потегля по екраните през сегашния месец.

Сценарият не е изменен изключително - откакто е израснала в Африка, тийнейджърка (в новия филм ролята се играе от Ангури Райс) би трябвало да се приспособява в типична американска гимназия и открива, че в връзките сред младите девойки господства законът на джунглата. Героинята попада в групата на " Пластмасовите " (в новия филм в ролята на лидерката на групата девойки влиза актрисата Рене Рап) и би трябвало да вземе решение дали ще се приспособи, или ще разбие йерархията, разделяща учениците.

" Чародейките ", " Сабрина, младата магьосница ", " Клюкарката ", " Как се срещнах с майка ви " (и последвалият " Как се срещнах с татко ви " ) са измежду заглавията на сполучливи продукции с сходна тема от 90-те години и началото на 21-ви век, които имат свои по-нови версии.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР